STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3708    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Categorie: Computere si Internet
Subcategorie: TelecomunicatiiSiteurile de la 1 la 15 din 43    Inainte >>www.sunaieftin.ro oferă cele mai avantajoase soluţii de comunicare cu un raport excelent ?ntre costuri, calitate şi uşurinţa de configurare şi utilizare. Acest site se adresează at?t persoanelor fizice, care doresc să sune mai ieftin de acasă, c?t şi companiilor care vor să-şi restructureze reţeaua de telefonie sau să implementeze un nou sistem de telefonie la costuri mult mai mici dec?t soluţiile tradiţionale. Pentru utilizarea soluţiilor noastre este necesară o conexiune la Internet. Vă oferim soluţii pentru: - reducerea costurilor apelurilor naţionale şi internaţionale comparativ cu furnizorii clasici de telefonie prin serviciul VOIP Budgetsip; - proiectarea, configurarea şi implementarea unei reţele telefonice bazate pe reţeaua Ethernet care să includă ?ntreaga companie (sediu, puncte de lucru, magazine, depozite) prin centrala telefonică software 3CX pentru Windows; - realizarea apelurilor fără a fi nevoie de calculator, prin utilizarea telefoanelor VOIP Grandstream BT 101 sau a telefoanelor de birou pe care deja le detineti, conectate la VOIP prin adaptoarele ATA Grandstream HT488 - achizitionarea unor numere de telefon fix (DID) din peste 60 de tari, inclusiv Romania.

Detalii: sunaieftin.ro - cele mai avantajoase solutii de comunicare
Viziteaza: http://www.sunaieftin.ro

Studio Videochat Bucuresti

Detalii: Studio Videochat Bucuresti
Viziteaza: http://www.livequeens.com

Piata GSM de pretutindeni.

Detalii: Piata GSM
Viziteaza: http://www.piatagsm.info

It's about phone systems, about their necessity in any field, in business, communication and office staff in a conference, the technology becomes more relevant in the final decision to purchase phone system today.

Detalii: Business telephone system
Viziteaza: http://telephone-systems.beauty-reviews.info

Telefoane Mobile - Mobilissimo.ro, portal de telefoane si telefonie mobila ce ofera anunturi gratuite, un top al telefoanelor mobile, recenzii telefoane, stiri de ultima ora din domeniul comunicatiilor si terminalelor mobile si un ghid complet de celulare si PDA-uri.

Detalii: Telefoane Mobile - Mobilissimo.ro
Viziteaza: http://www.mobilissimo.ro

SendSMS.ro este o platforma revolutionara de administrare a campaniilor de tip "sms mailing", care permite companiilor interesate sa activeze in sectorul marketingului mobil, fara a avea nevoie de personal specializat.

Detalii: SendSMS.ro - Premium SMS Marketing Platform
Viziteaza: http://www.sendsms.ro

Welcome to CellPhonesGuide.NET, the place where you can download PDF Manual and other User's Guide Books for your mobile phone for free.

Detalii: Cellphonesguide.net - User's Guide Cell Phones
Viziteaza: http://www.cellphonesguide.net

Pentru copiat la examene, bac !!! Handsfree wireless ! Casca cu microvibratii ! Microcasca invizibila ! Calitate superioara, claritate, sistem rezistent si robust, nu o improvizatie, nu are interferente. Folosim numai handsfree-uri originale www.k4.ro

Detalii: Handsfree wireless ! Casca cu microvibratii ! Microcasca invizibila !
Viziteaza: http://www.k4.ro

Telefoane fixe, mobile, centrale telefonice, analogice, digitale, videoconferinta, audioconferinta, retelistica, call center, voip, centrale ip, statii emisie-receptie, videoconferinta, audioconferinta

Detalii: Telefone fixe
Viziteaza: http://www.etelecom.ro

Metode de copiat.cele mai noi sisteme de copiat.microvibratie timpan,microvibratie timpan bluetooth,Colier bluetooth si microcasca japoneza,ceas telefon,telefon elite moditica,pix bluetooth

Detalii: Sisteme de copiat | Casti de copiat | Metode de copiat
Viziteaza: http://copiaza.com/

Telecom Solutions este o firma infiintata in octombrie 2009 cu scopul de a optimiza costurile generate de folosirea de servicii din domeniul telecomunicatiilor.

Detalii: Telecom Solutions
Viziteaza: http://www.telecomsolutions.ro/

e-telefoane.com va propune telefoane gsm ieftine si telefoane bune la cele mai mici preturi de pe piata, telefon gsm sigilat la super pret telefoane nokia telefoane samsung telefoane motorola telefoane lg ieftine

Detalii: Telefoane mobile la cele mai bune preturi, telefoane gsm ieftine, oferte vanzari telefoane - e-Telefoane.com
Viziteaza: http://www.e-telefoane.com

Terrafone este un program gratuit care foloseste tehnologie de ultima ora pentru a oferi comunicatii de voce foarte ieftine si de inalta calitate pentru oameni din intreaga lume, cea mai ieftina telefonie internationala, cele mai mici tarife posibile, suna ieftin international, cele mai ieftine apeluri pe mobil international, apeluri ieftine oriunde, apeluri ieftine pe internet, suna aproape gratis, cartela preplatita

Detalii: Terrafone - Cele mai ieftine apeluri internationale de pe planeta
Viziteaza: http://www.terrafone.ro

Cu o exeprienţă de 3 ani ?n transmisii prin satelit, echipa noastră a dezvoltat o bună şi amplă colaborare cu unele dintre cele mai importante televiziuni, companii şi instituţii din Rom?nia şi Europa. Cu echipamentele noastre oferim transmisii DSNG, SD sau HD, studiouri live, sisteme video (CAR transmisii TV) cu mai mult de 10 camere (pe fir şi wireless), microfoane wireless, cu o autonomie de energie. RTL SKY realizează transmisii sportive, spectacole, concerte, live sau ?nregistrate, play out, videoclipuri, conferinţe, reportaje TV, documentare. De asemenea furnizăm recepţii de satelit şi proiecţia semnalelor recepţionate.

Detalii: RTL SKY...Informatia vine de dincolo de nori
Viziteaza: http://www.rtlsky.com

Diangi Grup ofera servicii de deblocare / decodare telefoane, service mobile, reparatii software / hardware telefoane, reparatii laptopuri, recuparare date, vanzari telefoane si accesorii telefoane.

Detalii: Service telefoane, decodari telefoane, servicii software / hardware mobile
Viziteaza: http://www.gsm4you.com.ro/


Siteurile de la 1 la 15 din 43    Inainte >>

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com