STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3708    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Categorie: Computere si Internet
Subcategorie: ChatSiteurile de la 1 la 15 din 43    Inainte >>O comunitate virtuala cu discutii de orice gen. Profile insotite de poze, cuvinte cheie si descrieri! Trimite si primeste mesaje si comenrtarii de la ceilalti utilizatori. Comunica prin intermediul chatului nostru atat Text cat si Audio/Video. Cel mai bun site de metrimoniale, dating. Atentie, creeaza dependenta!

Detalii: Matrimoniale Retea Sociala, Chat Online Romanesc, Dating Online
Viziteaza: http://www.socializeaza.net

Video chat , sesiuni video chat, recrutare personal.Studio video chat legal , colaborari pentru fete si baieti intr-un cadru civilizat.Informatii si detalii despre firma noastra de video chat

Detalii: Studio videochat
Viziteaza: http://www.xvisionstudio.com

Este un loc de munca in care iti poti folosi imaginatia, inteligenta si frumusetea. Activitatea de videochat consta in legatura directa (prin intermediul calculatorului si a camerei web) cu persoane din intreaga lume, care vor plati un pret pe minut de-a lungul intregii sesiuni de videochat. Vino si tu si vei fi independent(a) in privinta banilor.

Detalii: Munca la domiciliu
Viziteaza: http://www.zizistudio.com

Immortal Mail Web E-Mail, ofera utilizatorilor sai 3Gb de spatiu pentru mesaje si 500 MB spatiu pe server (WebDisk) pentru fisiere personale. Immortal E-Mail va mai ofera : external pop3, antivirus, anti-spam, autoresponder, email filters, aliases.

Detalii: Email Gratuit
Viziteaza: http://www.immortal.im

Despre dragoste,iubire,relatii,Adolescenta,Seductia Flirtul, sarutul,Viata sexuala,Romantism, probleme sentimentale, despartiri

Detalii: Despre dragoste,iubire,relatii
Viziteaza: http://aboutlove.the-talk.net

TopModel Studio angajeaza modele pentru activitatea de videochat in Bucuresti, cu carte de munca , garantam castiguri de la 500 E-4000 E Seriozitatea,legalitatea si profesionalismul sunt motto-ul nostru.Conditiile sunt printre cele mai bune din domeniu:Ce iti trebuie pt a lucra la noi???Varsta minima de 18 ani , cunostinte minime de limba engleza , franceza si dorinta de a face cat mai multi bani..Pt detalii : www.topmodelstudio.ro , id de mess angajaritopmodels@yahoo.com sau la 0765519110

Detalii: Angajari Studio Bucuresti Videochat
Viziteaza: http://www.topmodelstudio.ro

Chatroulette - Ruleta de video chat din Romania! Gaseste-ti si tu partenerul de chat! Fa-ti prieteni noi din toata lume!

Detalii: VideoFriends.ro - Chatroulette - Parteneri de video-chat din lumea intreaga!
Viziteaza: http://www.videofriends.ro

Cel mai mare stoc de obiecte destinate momentelor speciale in care vrei sa faci un cadou: cadouri haioase, cadouri de sarbatori,felicitari, bijuterii, cadouri unice. Bucura-te oferind si ofera cu zambetul pe buze.

Detalii: cadouri personalizate
Viziteaza: http://www.cadouriok.ro

Ecomponente forum IT, discutii despre hardware & software, jocuri, GSM, anunturi vanzari-cumparari componente sau sisteme complete, console, telefoane etc. Afla care sunt cele mai bune componente pentru configuratia sistemului tau. GSM & telecomunicatii. Noutati, tendinte si cele mai interesante accesoriiTe asteptam in comunitate.

Detalii: Ecomponente - Forum IT.
Viziteaza: http://www.ecomponente.ro

sell domain names from your mobile phone with vand.mobi

Detalii: sell domain names
Viziteaza: http://www.vand.mobi

afla cine sta pe invizibl , verifica yahoo status si afla cine se ascunde pe yahoo messenger ! Statusuri , avatare si programe de mess gratuite !

Detalii: Yahoo Status
Viziteaza: http://www.yahoostatus.ro

Afla cine sta pe invisibil pe yahoo. yahoo invisible detector este un site care iti permite vizualizarea tuturor persoanelor ce stau pe invizibil pe yahoo. Vrei sa afli daca un prieten este pe invizibil? Foloseste yahoo invisible detector.

Detalii: yahoo invisible detector
Viziteaza: http://polixblog.net

Acest site a fost realizat cu scopul recrutarii de personal pentru sesiuni de video chatTe asteptam in cadrul unei comunitati tinere, dinamice si dornice de a realiza cat mai mult

Detalii: Xvision Videochat
Viziteaza: http://www.xvisionstudio.ro

Video chat , angajari modele video chat.Studio video chat legal , pentru fete si baieti.Informatii si detalii despre firma noastra de video chat.

Detalii: Video chat
Viziteaza: http://www.x-visionstudio.ro

Yahoodetector.net este un site cu care poti afla statusul real al userilor de yahoo messenger. Chiar daca acestia stau pe invizibil, nu se pot ascunde de voi. Afla acum cine sta invizibil pe yahoo messenger cu yahoo detector.

Detalii: Invisible detector, yahoo detector
Viziteaza: http://www.yahoodetector.net


Siteurile de la 1 la 15 din 43    Inainte >>

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com