STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3709    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Categorie: Arta si Cultura
Subcategorie: LiteraturaSiteurile de la 1 la 15 din 27    Inainte >>eseu, poezie, cultura, mass-media

Detalii: pavel gherasim
Viziteaza: http://pavelghera.blogspot.com

Carti online gratie la contailitate, informatica, istorie, astronomie, medicina, romana, literatura universala, fizica, chimie, inginerie, religie

Detalii: Carti Online Gratis
Viziteaza: http://www.romaniaeuropa.com

Cele mai bune carti de literatura beletristica pentru adolescenti

Detalii: oferta pentru adolescenti
Viziteaza: http://www.iliada.piczo.com

Editura Bastion, foarte tanara pe piata romaneasca de carte, isi propune prin colectiile sale sa acopere o gama larga de domenii si sa aduca la indemana cititorilor romani titluri noi sau la care inca nu au avut acces.

Detalii: Editura Bastion
Viziteaza: http://www.editurabastion.ro

Biblioteca electronica cu capodopere romanesti si straine.De ce sa faci un drum pana in oras si sa imprumuti o carte cand poti citi online ceea ce iti place?Libra.ace.st, pentru dependentii de citit.

Detalii: Library - biblioteca electronica
Viziteaza: http://libra.ace.st

Citate si spuse celebre, perfecte pentru statusuri sau momente creative. O colectie impresionanta de ganduri ramase in istoria vorbirii. Citate si maxime perfecte pentru un status nou in fiecare zi.

Detalii: cugetari
Viziteaza: http://www.maximesicugetari.ro

Citate din vorbele si gandurile unor scriitori celebri, cate o lectie zilnica despre cunoastere, morala sau pur si simplu umor. Vorbele nemuritoare ale unor ganditori celebri, cugetari profunde ale unor personalitati.

Detalii: maxime
Viziteaza: http://www.citatesimaxime.ro

Informatii de cultura si arta,in care sant prezente biografii ale poetilor consacrati,poezii consacrate,referate,retete culinare,plante medicinale,prospecte medicamente,terapii naturiste si alte articole de cultura generala

Detalii: poezii,versuri,literatura,retete culinare
Viziteaza: http://www.inffo.ro

Liviu Andrei scriitor si jurnalist a publicat prima sa carte la 22 de ani.Acum are dosarul pregătit pentru Uniunea Scriitorilor. Mai e nevoie doar de o carte, iar ea este deja ?n lucru. “Paraidis. Literatură de cuţit” e numele ei şi va ieşi din tipar p?nă la finele anului, promite Liviu. “Am o vorbă, anul şi cartea. Asta se cere. Mi-ar plăcea ca cineva să-mi judece vorbele astea, dar n-are nimeni curajul”, măturiseşte autorul. Dar Liviu nu merge doar pe drumul prozei. Este parte din echipa Teleuniversitatea TV Craiova, unde realizează mai multe emisiuni, printre care “Verba Volant” şi “Reportajul săptăm?nii”. Cu jurnalismul de televiziune s-a ?nt?lnit şi la Bucureşti, unde a colaborat cu Cosmos TV, ca reporter şi scenarist de sitcomuri.

Detalii: Liviu Andrei- Scriitor si Jurnalist
Viziteaza: http://www.liviuandrei.ro/

Intelepciunea lumii intr-o colectie incompleta de citate, maxime si cugetari. Cuvinte potrivite din toate timpurile, pentru toate situatiile, de pe tot globul, de la autori celebri sau anonimi.

Detalii: e-citate
Viziteaza: http://e-citate.blogspot.com

Blogul cuprinde informatii si recenzii despre cele mai noi carti aparute pe piata, dar si despre cele mai populare carti de-a lungul istoriei literaturii.

Detalii: Recenzie
Viziteaza: http://www.recenziedecarte.com

Descopera citate celebre ale marilor personalitati ale lumii, dintre care citate despre viata, citate de dragoste sau citate de prietenie.

Detalii: Zicatori si citate
Viziteaza: http://www.citate.us

Retete culinare pentru tinerele bucatarese care sunt mai putin experimentate, dar dornice sa invete noi retete.

Detalii: Retete culinare | retete de gatit
Viziteaza: http://www.reteteculinare.us

colectie de aforisme, cugetari, poezii, epigrame, biblioteca virtuala, forum pentru discutii intre utilizatori si un blog actualizat zilnic, axat pe carti, teatru, film, muzica si alte evenimente culturale.

Detalii: Citatepedia - cel mai mare site romanesc cu citate
Viziteaza: http://www.citatepedia.ro

English Quotes Database

Detalii: Citatepedia.com - English quotes database
Viziteaza: http://www.citatepedia.com


Siteurile de la 1 la 15 din 27    Inainte >>

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com