STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3709    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Categorie: Afaceri si Economie
Subcategorie: Import - ExportSiteurile de la 1 la 15 din 60    Inainte >>Kinetech Industry Galati: Distribuie din stoc si la comanda : - bride; -intinzatori; - tiranti; -clipsuri; -cablu de tractiune, -chei de tachelaj; - Sufe metalice Fax: 0236466372--- Mobil:0768463636--- e-mail: office@kinetech.ro Detalii tehnice pe site: www.kinetech.ro

Detalii: Intinzatoare
Viziteaza: http://www.kinetech.ro/cabluri/intinzatori.html

SC PENTAGON SRL in calitate de reprezentanta in Romania a firmelor germane STABILA, SCALA si LUKAS, doreste sa colaboreze cu firmele interesate. Nou !!! Cuttere profesionale OLFA. Nou !!! Nivele optice Leica tip Jogger, Runner si NA, teodolite, roti de masura. STABILA: -nivele cu laser, rulete cu laser, nivele cu bula, dreptare, metri plianti, rulete, trepiede, rigle gradate, etc SCALA: -sublere, micrometre, ceasuri comparatoare, etaloane, rigle gradate, echere, compasuri, etc LUKAS: -freze pe carburi metalice, biaxuri ceramice, discuri, abrazive pentru finisare si lustruire. OLFA: -cuttere, cutite si lame profesionale LEICA: -nivele optice tip Runner si NA TYROLIT: -discuri abrazive, discuri diamantate, carote diamantate, utilaje TEODOLITE - FET 200 - clasic si FET 110 - electronic ROTI DE MASURA- M10 - mecanica si M100 - electronica.

Detalii: Pentagon Romania-furnizor national de scule,unelte,abrazive,organe de asamblare
Viziteaza: http://www.pentagonromania.ro

Companie de transport national-international si relocari nationale-internationale, din Bucuresti, asiguram servicii complete de transport marfuri-expediere si mutari persoane fizice si juridice. Asiguram servicii de relocari locuinte, sedii firme, banci, institutii publice, ambasade, consulate, rezidenti. Mutam seifuri, piane, pianine, obiecte foarte grele.

Detalii: Transporturi nationale, internationale, mutari firme si domicilii
Viziteaza: http://www.eurotransporturi.ro

Mobilier IdealDeco - conceput in ton cu ultimele tendinte in materie, de la design sipana la finisaje de inalta calitate pentru mobilier bucatarie, mobilier living, mobilier dormitor, mobilier dressing, mobilier birou.

Detalii: Mobilier bucatarie IdealDeco. Mobilier living, dormitor, dressing, birou. IdealDeco
Viziteaza: http://www.idealdeco.ro

Grilaje Metalice (grilaje rulou) ce pot fi produse ?n funcţie de cerinţele dumneavoastra şi la dimensiunile solicitate şi sunt concepute astfel ?nc?t pot fi utilizate in diverse spatii : grilaje ferestre, grilaje geamuri, grilaje geam, grilaje metalice birouri, grilaje metalice spatii comerciale, grilaje metalice pentru spatii expozitionale, grilaje metalice pentru hale de productie, grilaje metalice pentru depozite .

Detalii: Grilaje Metalice Usi
Viziteaza: http://www.grilaje-mobile.com

vand instalatie cu utilaje si echipamente pentru fabricarea productia sau obtinerea de biomotorina ecologica denumita biodiesel sau biocarburant pentru autovehicule biocombustibilul viitorului

Detalii: vand procesoare fabricare biomotorina biodiesel
Viziteaza: http://www.procesoarebiodiesel.page.tl/

Cu o istorie de 90 de ani in domeniul tamplariei din lemn stratificat, producatorul austric GAULHOFER este prezent acum si in Romania prin intermediul firmei noastre. Cu o retea de distributie in 12 tari si trei continente, GAULHOFER este un nume cu rezonanta in domeniu nu numai in Europa ci si in afara granitelor acesteia.

Detalii: Tamplarie Lemn Stratificat
Viziteaza: http://www.tamplarielemnstratificat.ro

Bursa de afaceri a industriei lemnului, unde puteti gasi producatori si comercianti de: busteni, cherestea, mobila, furnir, placaj, parchet, pal, pfl&mdf, placi innobilate, panouri masive din lemn, echipamente si utilaje. Totodata, aici puteti accesa rubrica oportunitati de afaceri unde veti gasi oferte si cereri de oferte pentru intern si export. Publicati gratuit ofertele si cererile dvs.!

Detalii: AFACERILEMN.RO - bursa de afaceri pentru industria lemnului
Viziteaza: http://www.afacerilemn.ro

Firma noastra de mutari ofera urmatoarea gama de servicii: * mutari mobilier in Bucuresti sau in tara cu plecari doar din Bucuresti * transport mobila * transport national sau international de marfa usoara * servicii de curierat rapid * transport si mutari de bagaje * distributie de marfa pentru firme * alte servicii de transport Asiguram intreaga gama de servicii de mutari, astfel incat dumneavoastra sa nu simtiti grija transportului de mobilier. 0771541927 / 076654362

Detalii: Servicii de transport si mutari mobilier
Viziteaza: http://www.primerotrans.ro

Interfoane, Video Interfoane, Interfoane de scara audio - importator interfoane Genway - senzori de miscare, senzori de iluminat, sisteme de acces hotelier. Interfoane la cele mai mici preturi.

Detalii: Importator interfoane Genway
Viziteaza: http://www.genway.ro

Standard Service 2000 ofera o gama larga de masini universale pentru incercarea materialelor, aparate pentru masurarea duritatii materialelor, spectrometre pentru analiza cantitativa a materialelor metalice, masini pentru metalografie, tribologie, testarea intensitatii culorii.

Detalii: Standard Service
Viziteaza: http://www.testlab.ro

Paratrasnet profesional. Paratrasnete pentru cladiri, vile, constructii inalte sau turnuri. Instalatii paratrasnet pentru siguranta dumneavoastra Foudretech "Paratrasnet PDA. Paratrasnet Pda cu descarcare controlata pentru biserici, scoli. Import si distributie.

Detalii: Paratrasnet PDA
Viziteaza: http://www.paratrasnet-cpt.ro

Descriere: Bizz2China - Import-Export China - coordoneaza toate fazele lantului de aprovizionare, de la identificarea produsului companiei pana la destinatia finala a produselor in centrele de desfacere ale clientilor nostri oriunde in Romania. Oferim clientilor nostri rezultate optime privind calitatea, preturile competitive si, bineinteles, promptitudinea livrarilor. Serviciile puse de noi dispozitia dumneavoastra sunt: logistica locala, transport container, depozite, cargo, control calitate, labeling, negocieri si consultant achizitii, informatii si cercetari de piata, identificare furnizori - expertiza in China.

Detalii: BIZZ2CHINA - IMPORT-EXPORT CHINA
Viziteaza: http://www.bizz2china.com/

TOPK este furnizor de echipamente Horeca si nu numai.Oferim dotari complete pentru hoteluri, de la utilaje si echipamente Horeca pana la uniforme, rafturi metalice.

Detalii: Echipamente Horeca
Viziteaza: http://www.topk.ro

Oferta de pret la aer conditionat de la cele mai cunoscute marci din domeniu. Societatea noastra ofera service si montaj rapid pentru orice tip de aer conditionat oriunde in Bucuresti si in Judetul Ilfov.

Detalii: Aer conditionat
Viziteaza: http://www.preturiaerconditionat.ro


Siteurile de la 1 la 15 din 60    Inainte >>

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com