STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3709    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Categorie: Auto
Subcategorie: Scoli de soferiSiteurile de la 1 la 15 din 42    Inainte >>Experienta: 22 ani de instructor auto profesionist si 30 ani de conducator auto profesionist. Asiguram servicii de calitate * Scoala auto pentru categoria B. * Ore de legislatie pentru autovehicule si mopede.

Detalii: SCOALA DE SOFERI
Viziteaza: http://www.fiesta-brand.ro/

Scoala de soferi instructor auto Ploiesti Prahova

Detalii: Scoala de soferi Ploiesti
Viziteaza: http://www.instructor-auto.net

Venim in intimpinarea viitorilor soferi pt. a-i ajuta sa obtina permisul de conducere usor si repede. Oferim un catalog cu scolile de soferi din tara, index obtinut pe baza inregistrarilor voastre. Puteti cauta si oferi locuri de munca din domeniul auto.

Detalii: Ajutor pentru viitorii soferi
Viziteaza: http://www.soferulamator.ro

Scoala de soferi categoria B - Instructor calm, profesionist si cu experienta Mercureanu Catalin. Instructor auto Bucuresti care efectueaza ore de pregatire practice la cele mai mici tarife.

Detalii: Scoala de soferi categoria B
Viziteaza: http://www.scoalaautob.ro

Scoala soferi, sector 2, 800 lei, platibili in oricate rate! fara costuri ascunse!

Detalii: Dorio Plus
Viziteaza: http://sofericuscoala.ro

Singura scoala moto care isi scoate elevii in trafic in timpul cursurilor. Iesiri in trafic incluse in pret. Scoala se face pe 8 tipuri de motociclete printre care si Harley Davidson. Pregatire de luni pana vineri 8-22 iar sambata si duminica 8-16. Poligoane: Ilioara, Militari, Colentina, Dr. Taberei. Manuale si cagule incluse in pret.

Detalii: Scoala MOTO LOUIS
Viziteaza: http://www.scoalamotolouis.ro

Scoala de soferi categoria A/A1 si B. Pregatirea se face pe masini marca Dacia Sandero dotate cu aer conditionat si pe motociclete japoneze de ultima generatie. Reduceri pentru elevi si studenti. Sedintele de pregatire se pot face la orice ora din zi sau noapte.

Detalii: Scoala de soferi NON-STOP
Viziteaza: http://www.scoaladesoferinonstop.ro

Scoala Moto Adi - o scoala moto si auto profesionista, care are traditie in pregatirea elevilor, ofera cursuri de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoriile A1, A si B in cel mai scurt timp posibil. Scoala Moto Adi accepta colaborari si cu alte scoli de soferi. Managerii scolii moto auto Adi le ofera elevilor cursuri de pregatire si initiere de inalta performanta in domeniul motociclismului

Detalii: Scoala Moto Adi - Scoala moto - Scoala auto
Viziteaza: http://www.scoalamotoadi.ro

Scoala de soferi Teo Bucuresti organizeaza cursuri de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere pentru toate categoriile A, B, BE, C, CE, D.

Detalii: Scoala de soferi Teo
Viziteaza: http://www.nuampermis.ro

Pergatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere.Chestionare,legislatie rutiera,sfaturi utile pentru cei care vor un permis auto.

Detalii: scoala auto brasov
Viziteaza: http://www.scoalabrasov.com

Intructor Auto Ghitun Ioan Botosani - Permis de conducere auto, carnet conducere auto, scoala de soferi in Botosani

Detalii: Intructor Auto Botosani - Permis de conducere categoria B, carnet auto, scoala de soferi Botosani
Viziteaza: http://www.instructorautobt.ro

Permis auto Cluj. Scoala de soferi auto-moto Autorally, locul optim pentru obtinerea permiselor de conducere categoria: A, A1, B, BE, C, CE, D. Dotari complete, parc auto nou, sali de legislatie moderne.

Detalii: Scoala auto Cluj
Viziteaza: http://www.auto-rally.ro

Şcoala de şoferi “GAMADMIS” vă oferă cele mai bune condiţii de pregătire şi programe complete de pregătire at?t practice c?t şi teoretice. Experienţa acumulată de-a lungul timpului reprezintă garanţia unei pregătiri temeinice. Venim ?n sprijinul cursanţilor cu o bază materială şi didactică deosebită

Detalii: Gamadmis.ro, un lider al scolilor de soferi
Viziteaza: http://www.gadmadmis.ro

Scoala de soferi SAG te instruieste in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B. Si tu poti deveni sofer cu adevarat urmand cursurile unei scoli de soferi profesioniste. A gasi o scoala de conducatori auto este usor, a alege este un pic mai greu, dorinta ta fiind servicii de calitate la preturi mici.

Detalii: Scoala de soferi SAG AUTO Bucuresti
Viziteaza: http://www.sagauto.ro

Scoala de soferi "Soferul VIP" din Iasi va ofera scolarizare in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B

Detalii: Scoala de Soferi Iasi "Soferul VIP"
Viziteaza: http://www.soferulvip.ro


Siteurile de la 1 la 15 din 42    Inainte >>

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com