STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3709    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Categorie: Sanatate
Subcategorie: OrganizatiiSiteurile de la 1 la 15 din 24    Inainte >>Myeloma Euronet Romania este membra a unei retele de organizatii non profit a grupurilor de pacienti cu mielom multiplu, denumita Myeloma Euronet, Aceasta este o initiativa europeana dedicata diseminarii informatiilor despre mielomul multiplu, o forma de cancer a maduvei osoase care devine din ce in ce mai raspandita.

Detalii: Myeloma Euronet Romania
Viziteaza: http://www.myeloma.ro/

Max Relax - Masaj pe scaun la birou - este o sedinta de masaj profesionist, executata de catre un kinetoterapeut, chiar la biroul sau la evenimentul dumneavoastra.

Detalii: Max Relax - Mesaj de relaxare
Viziteaza: http://www.maxrelax.ro

Pensiunea Harmonia nu este ceea ce se intelege prin "azil de batrani" sau "camin de batrani" ci este o solutie ideala pentru cei ramasi singuri, avand privilegiul de a darui o grija celor ce isi privesc senectutea ca un prilej de a se bucura de viata

Detalii: Pensiunea Harmonia, un altfel de camin de batrani
Viziteaza: http://www.pensiuneaharmonia.ro/

Una dintre cele mai mari bucurii a unei femei este sarcina, si atunci ar dori sa afle totul, dar unde poate gasi aceste informatii despre sarcina, nimeni nu stie totul despre sarcina, dar macar cateva informatii despre sarcina gasesti.

Detalii: Totul despre sarcina
Viziteaza: http://www.sarcina-nasterea.ro

ICIM Univ. Goldis Arad, ICIM Arad, Baschet Arad, ICIM Goldis Arad - Site-ul oficial al echipei de baschet feminin ICIM Univ.

Detalii: ICIM Univ. Goldis Arad, ICIM Arad, Baschet Arad, ICIM Goldis Arad
Viziteaza: http://www.baschetarad.ro/

Fundația Hanah International sprijină ?n mod direct inițiativele părinților de a-și ?mbunătăți situațiaț pun?nd la dispoziție experiența unei rețele internaționale de experți independenți regionali și de părinți experimentați, ce există ?ntre timp de la Marea Baltică la Marea Neagră. Această rețea dorește să-șă ?mpărtășească expertiza, abilitățile și entuziasmul părinților, copiilor și profesioniștilor.

Detalii: Fundatia Internationala Hanah
Viziteaza: http://www.hanah-international-communication.org

Safira Massage este un salon de masaj erotic in Cotroceni care va propune o gama larga de servicii de masaj erotic, masaj de relaxare, Shiatsu si reflexogen.

Detalii: masaj erotic
Viziteaza: http://www.masaj-erotic.org/

GARANTAM calitatea ?ngrijirii la domiciliu si cresterea calitatii vietii pentru toate persoanele care au nevoie de noi, fara discriminare.

Detalii: Ingrijire medicala si asistenta sociala la domiciliu
Viziteaza: http://www.cag.ro

Executam la cel mai inalt standard calitativ lucrari de impermeabilizare pentru depozite de deseuri periculoase, bazine piscicole, bazine pentru dejectii, acoperisuri, fundatii etc. De asemena oferim solutii tehnice si executam lucrari de depoluare si stabilizari de terenuri.

Detalii: Hidroizolatii si impermeabilizari
Viziteaza: http://www.stabilizari.ro

Prelucrarea statistica a datelor medicale obtinute din foi de observatie, studii clinice si epidemiologice utilizand programul PASW 18 (fostul SPSS).

Detalii: Statistica Medicala
Viziteaza: http://www.statisticamedicala.ro

Epilare Definitiva Preturi.info este sursa ta de informatii in ceea ce priveste preturile epilare definitiva practicate de clinicile de epilare definitiva cu laser si ipl.

Detalii: Epilare definitiva preturi
Viziteaza: http://www.epilaredefinitivapreturi.info

Nutritie sanatoasa, wellness, control al greutatii cu Herbalife. Impreuna cu produsele vei primi reviste si pliante, vei avea acces la pagini speciale de internet cu informatii despre modul de consum si recomandari pentru alimentatie. In timp ce vei consuma produsele, vom comunica prin telefon, e-mail, etc. pentru a-ti oferi recomandari. Aceste recomandari te vor ajuta sa slabesti, sa-ti schimbi obiceiurile alimentare, sa inveti sa-ti controlezi greutatea, si sa te simti bine intotdeauna

Detalii: Slabeste cu mine
Viziteaza: http://www.slabestecumine.ro

Fundatia Nane - Centru de asistenta si recreere pentru copii cu dizabilitati, organizatie umanitara care ofera incluziune sociala copiilor cu dizabilitati, copii cu cerinte speciale

Detalii: Fundatia Nane pentru Copii cu Dizabilitati - o asociatie pentru recuperare, recreere si socializare pentru copii cu cerinte speciale
Viziteaza: http://www.fundatianane.ro

Despre tratamentele in care se folosesc celule stem sa scris mult in presa, dar totusi unde gasim acele celule atunci cand avem nevoie? Ce ami simpla solutie este sa apelam la o banca celule stem unde am depozitiat din timp acele celule recoltate fie la nastere din cordonul ombilical , fie din dintii de lapte fie din alte surse. Banca ne poate pune la dispozite recipientul cu celule stem in momentul in care avem nevoie de acestea

Detalii: banca celule stem
Viziteaza: http://www.celule-stem.eu

Laborator de analize microbiologice, Analize alimente, Analize apa, Analize fizico-chimice - Unilab este un laborator de analize microbiologice pentru produse agroalimentare si dispozitive medicale.

Detalii: Analize apa, Analize alimentare, Analize alimente
Viziteaza: http://www.unilab.ro/


Siteurile de la 1 la 15 din 24    Inainte >>

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com