STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3709    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Subcategorie: Politica

Subcategorii:   Evenimente :: Guvern :: Lideri politici :: Parlament :: Partide politice :: Presedintie ::
Siteurile de la 1 la 15 din 19    Inainte >>Un blog cu noutati , privind campanie electorala a liderului PSD Mircea Geoana.

Detalii: Mircea Geoana Presedinte
Viziteaza: http://geoanapresedinte.wordpress.com

Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor PRO LEX este o organizatie cu caracter sindical, constituita democratic, prin liber consimtamant, apolitica, independenta, cu activitate civica si sindicala.

Detalii: Prolex - Sindicatul National al Politistilor
Viziteaza: http://www.prolexsindicat.ro

Gabriel Petrea este un tanar politician, coordonator al Tineretului Social Democrat Bucuresti (TSD), fost presedinte al Ligii Studentilor Social Democrati (LSSD), UNSR (Uniunea Nationala a Studentilor din Romania) si UNTSR (Uniunea Nationala a Tuturor Studentilor din Romania), presedinte al Asociatiei pentru Voluntariat Social.

Detalii: Gabriel Petrea | Coordonator TSD | Proiecte Gabriel Petrea
Viziteaza: http://www.gabrielpetrea.ro

PresedinteleRomaniei.ro este un portal destinat tuturor celor ce s-au saturat sa fie ignorati si vor sa ia atitudine. Inregistrati-va, scrieti ce va apasa, dati de stire tuturor iar noi vom face tot posibilul sa fiti auziti. E timpul ca societatea romaneasca sa constientizeze ca este stapana propriului destin si sa actioneze responsabil.

Detalii: PresedinteleRomaniei.ro
Viziteaza: http://www.presedinteleromaniei.ro

Am facut pasul ?nainte ?n politică pentru că vreau o Rom?nie ?n care tinerii să ?şi poată dezvolta o carieră pe termen lung, ?n care veniturile cetăţenilor să crească, ?n care oamenii să ducă o viaţă normală, liniştită. Vreau o Rom?nie puternică şi civilizată.

Detalii: Cătălin Predoiu
Viziteaza: http://www.predoiu.ro

Multi dintre cei care navigheaza in spatiul virtual sunt interesati de estimarile mele politice. Ca dovada, ma numar printre campionii accesarilor. Acum va ofer un nou instrument, sunt convins, util. Pentru a anticipa viitorul, este obligatorie...

Detalii: Capcana ruseasca - Axa ridicola
Viziteaza: http://www.sroscas.ro

entertainment news,politics, celebrity gossip and pictures,informatii la zi,editoriale,barfe,advertising,jocuri,informatii cu si pentru romanii din diaspora

Detalii: Liberal Promoter
Viziteaza: http://www.lp.ro

Acest blog sustine candidatura lui Dan Diaconescu la functia de presedinte al Romaniei.

Detalii: Dan Diaconescu Presedinte
Viziteaza: http://dandiaconescupresedinte.blogspot.com

Site-ul oficial al PSD Bihor. Aici puteti gasi toate informatiile referitoare la Organizatia Judeteana PSD Bihor. Echipa PSD Bihor, activitati desfasurate sau in desfasurare, proiecte, transcripturi, conferinte de presa, communicate si date de contact. De asemenea va puteti inregistra si la newsletter-ul organizatiei. La categoria contact va asteptam cu opinii si sugestii legate de continutul site-ului si de activitatea organizatiei.

Detalii: PSD Bihor - site oficial
Viziteaza: http://www.psdbihor.ro

Siteul Organizatiei de Tineret a Partidului Social Democrat Dambovita.

Detalii: Tineretul Social Democrat Dambovita
Viziteaza: http://www.tsddambovita.ro

Ambasada este o institutie foarte importanta deoarece ajuta la pastrarea relatiilor bilaterale dintre tara pe care o reprezinta si cea pe a carui teritoriu se afla. Pentru a afla mai multe va asteptam pe site-ul nostru.

Detalii: Ambasada
Viziteaza: http://www.ambasada.com.ro

Va oferim o gama diversificata de panouri radiante, panouri radiante infrarosu, panouri incalzire infrarosu si alte sisteme de incalzire economice, ecologice, moderne si eficiente la preturi accesibile.

Detalii: Panouri radiante
Viziteaza: http://www.cosysolutions.ro

Oricare cetatean roman care doreste sa-i exprime opinia, poate sa faca de acum acest lucru prin intermediul sitului vocea-poporului.ro. Aici, fiecare poate trimite un mesaj, fie ca acesta poate fi pe teme politice sau sociale.

Detalii: Mesaje catre politicieni
Viziteaza: http://www.vocea-poporului.ro

Legi, norme, coduri, monitorul oficial - actualizare zilnica

Detalii: Cautalege.ro - portal legislativ
Viziteaza: http://www.cautalege.ro

Aceste fonduri vor trebui gestionate eficient si trebuie sa ajunga acolo unde este nevoie pentru dezvoltare, altfel, exista pericolul pierderii lor. Chiar daca banii nu vor fi atrasi in proiecte in Romania, fiecare contribuabil va cotiza pentru suma cu care Romania va contribui la bugetul UE.

Detalii: Fonduri europene
Viziteaza: http://www.fondurieuropene.org


Siteurile de la 1 la 15 din 19    Inainte >>

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com