STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3708    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Categorie: Locuri de munca
Subcategorie: Agentii de recrutariSiteurile de la 1 la 15 din 48    Inainte >>RECRUTARI REPREZENTANTI

Detalii: CELE MAI MARI COMISIOANE!
Viziteaza: http://sites.google.com/site/ionnikka/

Site-ul www.joburi-strainatate.ro este un proiect promovat si sustinut de compania S.C. Cuantic Top S.R.L. avand ca principal obiect de activitate "Selectia si recrutarea fortei de munca" in tara si strainatate! S.C. Cuantic Top S.R.L functioneaza sub atenta supraveghere a unei echipe de profesionisti! Echipa noastra tanara, dinamica si entuziasta, va ofera garantia urmatoarelor servicii de angajare : gasirea rapida a unui loc de munca in strainatate. Noi ne ocupam pentru dumneavoastra de selectia si ocuparea posturilor disponibile in cadrul companiei dumneavoastra cat si pentru viitorul afacerii dumneavoastra.Daca doresti un job in strainatate sau aspiri catre un alt loc de munca in strainatate te invitam sa intrii pe site-ul nostru www.joburi-strainatate.ro unde oferta si cererea se intalnesc intr-un mediu profesional de lucru.

Detalii: joburi-strainatate.ro
Viziteaza: http://www.joburi-strainatate.ro

Agentia noastra de impresariat promoveaza artisti(dansatoare, dansatoare exotice, dansatoare pentru nightclub-uri, dansatori, animatoare cluburi, animatori, hostess evenimente, modele, actrite, actori ) cu sau fara experienta pe plan internatioanal si intern.

Detalii: joburi dansatoare europa
Viziteaza: http://www.internationaljobs.ro/

Inlaw.ro - Cele mai BUNE locuri de munca in domeniul juridic ! Gaseste-l pe cel care ti se potriveste!

Detalii: Locuri de munca in domeniul Juridic .
Viziteaza: http://www.inlaw.ro

Blog US Travel

Detalii: US Travel | Work and Travel
Viziteaza: http://workandtravel09.blogspot.com

Oferim solutii practice si orientate pe rezultate, pe care le construim ?n urma unei analize atente a fiecarei organizatii-client si a nevoilor acesteia pentru oricare dintre serviciile noastre: recrutare si selectie de personal, training, consultanta organizationala si outplacement. Prin serviciile de recrutare si selectie de personal venim in intampinarea clientilor nostri cu un suport in identificarea celor mai potriviti candidati in functie de nevoile fiecarei organizatii.

Detalii: Servicii profesionale de resurse umane
Viziteaza: http://www.hhconsulting.ro

If you would like to find a job or a career solution, Job-Chaser.com is the best source for both job placement and recruiting. New jobs listed daily.

Detalii: Find jobs, recruiting, career solutions, job placement with Job-Chaser.com
Viziteaza: http://www.job-chaser.com

Informatii utile videochat, locuri de munca pe videochat de acasa, sfaturi si informatii chat. Castigurile sunt intre 500$ si 4000$ lunar, in functie de talentul si imaginatia fiecaruia.

Detalii: Videochat
Viziteaza: http://www.bestvideochat.info

Acceda Consulting este o firma de recrutare/selectie/plasare de forta de munca cu o arie de activitate restransa la plasarea de personal IT&C. Astfel prin supraspecializare va putem oferi calitate si promptitudine. Stilul nostru: gandire - punere de probleme intrebari - efort intelectual - cautarea de raspunsuri. Sperantele pot de veni realitate. www.recrutaredepersonal.ro

Detalii: Recrutare, plasare personal IT - firma selectie forta de munca; IT jobs
Viziteaza: http://www.recrutaredepersonal.ro

Suntem o companie romaneasca de training, activand din 2001 ca unic reprezentant al lui Jim Bagnola in Romania.Serviciile noastre se intind de la consultanta in domeniile vanzarilor, marketingului, customer relations, pana la recrutare si outsourcing pentru companiile de executive search.Am servit in prezent peste 200 de companii romanesti si internationale, majoritatea lideri de piata in domeniile in care activeaza.

Detalii: Direct Search
Viziteaza: http://www.directsearch.ro

US TRAVEL este reprezentata de o echipa de profesionisti, oameni dinamici, dedicati si responsabili care stau la dispozitia ta cu cele mai tari job-uri, cele mai avantajoase conditii si asistenta 24/24

Detalii: Work and Travel SUA, Spania, Grecia
Viziteaza: http://www.work-travel-ro.ro

Oferim locuri de munca in strainatate in diferite tari din Europa, in urmatoarele domenii: turism, agricultura, comert, constructii, IT, medicina si sanatate, etc.

Detalii: Locuri de munca in strainatate
Viziteaza: http://www.infomunca.ro

Compania noastra comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant Metropolitan puteti castiga un comision echivalent cu 30-40% din vanzarile dumneavoastra. De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra. Castigati mai mult, cu un program flexibil!Oferim produse de calitate la preturi mai mici decat companiile competitoare. Avem un sistem transparent de acordare a bonusurilor. Detalii id messenger janinaaurelia sau mail.Te poti inscrie si singur pe site www.ctg.ro la rubrica creati-va cont , la persoana care te-a recomandat trece acest cod MMAkRgPM valabil in toata tara.www.janina.bloguri.myjob.ro 0734392886

Detalii: venit suplimentar!!
Viziteaza: http://www.janina.bloguri.myjob.ro

Toate informatiile necesare pentru o cariera de succes.Afla informatii din domeniul locurilor de munca,statistici ce privesc piata muncii mondiala si nationala.

Detalii: Cariereonline.eu
Viziteaza: http://www.cariereonline.eu

Suntem o agentie de impresariat artistic ce promoveaza artisti (dansatoare, dansatoare exotice, dansatoare pentru nightclub-uri, dansatori, animatoare cluburi, animatori, hostess evenimente, modele, actrite, actori) pe plan intern si international.

Detalii: Dansatoare, Cluburi dansatoare, Contracte Dansatoare
Viziteaza: http://www.privatejobs.ro


Siteurile de la 1 la 15 din 48    Inainte >>

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com