STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3708    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Categorie: Educatie si Stiinta
Subcategorie: ScoliSiteurile de la 1 la 15 din 51    Inainte >>Total School organizeaza cursuri de perfectionare si specializare acreditate national in urmatoarele domenii: designer pagini web, inspector protectia muncii, inspector resurse umane, contabilitate, administrator retea, asistent manager, programare Visual C++, operare Linux, depanare Hard-Soft, managementul firmei, secretariat computerizat, comunicare in limba engleza sau italiana. Toate cursurile sunt avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Detalii: Total School Educational Center
Viziteaza: http://www.totalschool.ro

Gradinita noastra este o gradinita cu predare in limba germana si este situata intr-o zona linistita a Brasovului (str. De Mijloc nr.128).

Detalii: Gradinita Brasov, limba germana
Viziteaza: http://www.gradinitabrasov.ro

Site dedicat celui ce a fost si inca traieste viu in amitirile noastre.Unul dintre marii literaturii romane Tudor Arghezi..

Detalii: Tudor Arghezi
Viziteaza: http://www.tudorarghezi.eu

Site dedicat celui ce a fost si inca traieste viu in amitirile noastre Costache Negruzzi.Aici puteti gasi date importante despre viata si operele acestuia unele din cele mai importante fiind Alexandru Lapusneanul si Sobieski si Romanii

Detalii: Costache Negruzzi
Viziteaza: http://www.costachenegruzzi.eu

Ion Luca Caragiale nascut la 30 ianuarie 1852 la Haimanale, judetul Prahova, decedat la 9 iunie 1912 la Berlin a fost un dramaturg, nuvelist, pamfletar, poet, scriitor, director de teatru, comentator politic si ziarist roman.

Detalii: I.L.CARAGIALE
Viziteaza: http://www.ilcaragiale.eu

Gradinita particulara Helikon din Calarasi - toate activitatile noastre sunt proiectate astfel incat fiecare copil sa-si atinga potentialul si sa-si modeleze singur ambitiile. Noi educam spiritul curios, limbajul expresiv, gandirea critica si creativitatea.

Detalii: Gradinita Calarasi
Viziteaza: http://www.helikonedu.ro

THR este principalul furnizor autorizat de pregătire profesională ?n turism şi industria ospitalităţii din Rom?nia, cu o ?ndelungată experienţă ?n formarea profesională a adulţilor, cu certificare ISO 9001:2000

Detalii: Tourism, Hotel and Restaurant Consulting Group
Viziteaza: http://www.thrgroup.ro

servicii si produse destinate copiilor

Detalii: copiii
Viziteaza: http://www.copiii.yolasite.com

Referate4all.ro este un website cu referate repartizate pe categorii si clase.Site-ul nostra ofera elevilor sansa de a lua o nota buna.

Detalii: Referate
Viziteaza: http://www.referate4all.ro

Continut conceptual realizat de o echipa de EXPERTI, cu experienta in domeniul instruirii, condusa de Bogdan Tarla (alias Dr.Excel), singurul MVP din Romania cu specializarea "Tools for Office", bazat pe suportul de curs oficial Microsoft

Detalii: Primul proiect de e-learning ce se adreseaza utilizatorilor de Microsoft Office din Romania
Viziteaza: http://www.office-learning.ro

Ioan Slavici nascut la 18 ianuarie 1848 la Siria, Jud Arad, decedat la 17 august 1925 la Crucea de jos, Jud Vrancea este unul dintre clasicii literaturii romane.

Detalii: Ioan Slavici
Viziteaza: http://www.ioanslavici.eu

Cursuri cosmetica, masaj si coafor in weekend in Bucuresti.La absolvirea cursurilor se ofera diploma acreditata de Ministerul Muncii, recunoscuta national si international.Cursurile se pot achita si in rate.Contact: www.maraviglia.ro ,tel: 0727494463

Detalii: Cursuri cosmetica, masaj si coafor in weekend in Bucuresti
Viziteaza: http://www.maraviglia.ro

Scoala pe Internet, in colaborare cu Scoala Auto Santa din Oradea, ofera cursuri video online de legislatie rutiera si chestionare auto explicate prin sunet - Acest serviciu promite o experienta educativa unica prin explicatii, imagini si sunet de inalta calitate de la specialisti in domeniu.

Detalii: Cursur video de Legislatie Rutiera
Viziteaza: http://www.scoalapeinternet.ro

Scoala de pilotaj Bucuresti, Special Air Services scoala de pilotaj cu nr-ul 2 in Romania..Scoala de Pilotaj pe Avioane scoala acreditata de FTO ( Flight Training Organization

Detalii: Scoala de pilotaj Bucuresti - cursuri pilot
Viziteaza: http://www.sasfto.com

In procesul de dezvoltare, copilul parcurge anumite stadii, iar la gradinita Bucuresti Disney asiguram toti stimuli necesari ficarui stadiu. Gradinita Bucuresti Disney dispune de locuri sigure si functionale,cu o ambianta placuta.

Detalii: gradinita bucuresti
Viziteaza: http://www.gradinitabucuresti.net


Siteurile de la 1 la 15 din 51    Inainte >>

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com