STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3709    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Categorie: Educatie si Stiinta
Subcategorie: OrganizatiiSiteurile de la 1 la 15 din 50    Inainte >>Gradinita Helen este cea mai veche gradinita cu predare in limba engleza din Cluj (din 1984). Gradinita particulara din Cluj-Napoca, program normal si program prelungit, limba engleza - germana, este autorizata din anul 2000 si acreditata din 2007.

Detalii: Gradinita Helen, Gradinita Cluj, Gradinite Cluj-Napoca, Gradinite particulare in engleza si germana
Viziteaza: http://www.gradinitahelen.com

Informatii complete despre energiile alternative: energia eoliana, energia solara, energia hidro si biomasa. Metode de exploatare a energiei alternative.

Detalii: Green Power - Energia alternativa
Viziteaza: http://www.agp.ro

Asociaţia Profesorilor din Rom?nia. Informare, colaborare, promovare, contribuţie la nevoile educaţionale, profesionale, sociale, culturale ale cadrelor didactice preuniversitare/ universitare

Detalii: Asociatia Profesorilor din Romania
Viziteaza: http://www.asociatia-profesorilor.ro

Informatii generale si concrete pentru studii in strainatate si sau despre grupurii de studenti romani in strainatate. Studenti romani in strainatate scriu pe portalul dezvoltat de Liga Studentilor Romani in Strainatate.

Detalii: Studii strainatate - Info wiki
Viziteaza: http://wiki.lsrs.ro

Suntem o Asociatie independenta ce are drept scop dezvoltarea invatamantului romanesc prin sustinerea de cursuri avizate, conferinte si prin crearea de relatii de colaborare intre membri.

Detalii: Asociatia Manageri fara Frontiere
Viziteaza: http://www.amff.ro

Cel mai complex ghid de gradinite din Romania, unde puteti gasi descrieri complete, galerie de poze, tururi virtuale si multe alte facilitati.

Detalii: gradinite
Viziteaza: http://www.grady.ro/

Dupa absolvirea cursului nostru: ?Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale? participantii vor detine informatiile necesare scrierii si implementarii proiectelor.

Detalii: Curs autorizat CNFPA: Managementul proiectelor pentru F. S
Viziteaza: http://www.crsuee.ro

Meditatie - un site care ofera meditatii gratuite copiilor ce nu mai fac fata materiei incarcate, si mai ales parintilor ce nu mai fac fata programului scolar al copilului lor!

Detalii: Meditatie - copilul tau va fi pregatit gratuit la obiectele ce-i pun probleme
Viziteaza: http://www.meditatie.dap.ro

organizatii nonguvernamentale,ong-uri,social,educatie,educatii invatamant mediu,caritate,ajutor donatii,proiecte campanii,voluntariat,strangere de fonduri,solidaritate.

Detalii: Olo
Viziteaza: http://www.olo.ro

CURSURI ENGLEZA SI CURSURI FRANCEZA organizate in Bucuresti de Top Quality Management. Cursurile de engleza sunt autorizate CNFPA si se desfasoara in sistem searal sau week-end. Pentru detalii contactati Departamentul Cursuri. www.engleza-franceza.ro

Detalii: Cursuri engleza, cursuri franceza
Viziteaza: http://www.engleza-franceza.ro/

Select Training Group ofera cursuri de prelungire a valabilitatii autorizatiei RSVTI Modul B si cursuri de pregatire profesionala. Suntem partenerul tau de incredere in obtinera autorizarii RSVTI ISCIR.

Detalii: Select Training Group - Cursuri RSVTI Modul B
Viziteaza: http://www.selecttraining.ro

Proiect tineret | Consiliere afaceri | Proiectul Start You, dedicat tinerilor, are ca scop imbunatatirea tranzitiei de la scoala la o viata activa.

Detalii: Start You | Proiect tineret | Consiliere afaceri | Proiect Start You
Viziteaza: http://startyou.ro/

Una din cele mai vaste si complete enciclopedii online ce contine informatii din diverse domenii, va sta la dispozitie doar pe ipedia.ro

Detalii: Enciclopedie
Viziteaza: http://www.ipedia.ro

Site pentru parinti care contine stiri si informatii privind cresterea si educatia copilului. Cele mai bune sfaturi despre protectia si psihologia copilului.

Detalii: Sexul copilului
Viziteaza: http://www.copilului.ro

Doriti sa va perfectionati intr-un domeniu de actualitate si sa va alegeti singuri ritmul de invatare?Sunteti dispusi sa primiti toate acestea GRATUIT? Nu va ramane decat sa va inscrieti la cursul online dorit, oferit GRATUIT!

Detalii: Cursuri 100% GRATUITE!
Viziteaza: http://www.cursuriutileonline.ro


Siteurile de la 1 la 15 din 50    Inainte >>

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com