STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3708    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Categorie: Educatie si Stiinta
Subcategorie: LiceeSiteurile de la 1 la 15 din 19    Inainte >>Mihail Sadoveanu este considerat cel mai mare prozator roman din toate timpurile, fiind numit de Geo Bogza "Stefan cel Mare al literaturii romanesti".

Detalii: Mihail Sadoveanu
Viziteaza: http://www.mihailsadoveanu.eu

Rezultate Bacalaureat - Vezi rapoartele sesiunilor examenului de BAC Iunie-Iulie si August-Septembrie. Afla ce note ai luat la Bacalaureat.

Detalii: Rezultate Bacalaureat
Viziteaza: http://rezultatebac.com

Atestate Informatica HTML - Oferim 110 teme si modele diverse si unice pentru proiectul tau.Comanda rapida si acces permanent la atestatul comandat.Atestatele la comanda se realizeaza in maxim 48 de ore!Orice atestat informatica are pret fix, cel mai mic pret din Romania.

Detalii: Atestate Informatica HTML
Viziteaza: http://www.infoward.biz

Liceul de Arta Ioan Sima Zalau. Prezentare, activitati educative, oferta educationala.

Detalii: Liceul de Arta Ioan Sima Zalau
Viziteaza: http://www.liceulioansima-zalau.ro/

Magazin didactic pentru Invatamantul modern care cuprinde materiale didactice pentru profesori, prescolari si elevi - carti scolare educationale si softuri interactive si educative

Detalii: Carti scolare
Viziteaza: http://www.pro-edu.ro

Site dedicat celui ce a fost si inca traieste viu in amitirile noastre.Unul dintre cei mai mari poeti ai literaturii romane Mihai Eminescu.

Detalii: Mihai Eminescu
Viziteaza: http://www.mihaieminescu.eu

Esti in clasa a 12-a si nu reusesti sa-ti realizezi atestatul la informatica? Echipa noastra te poate ajuta cu modele gratis dar mai ales cu proiecte realizate in cel mai scurt timp si la preturi accesibile.

Detalii: Atestatul tau la informatica | Modele gratis
Viziteaza: http://atestateinfo.asoc.ro

Versuri si poezii, creatii literare, poezii clasice si moderne, versuri melodii, creatii proprii, versuri de dragoste.

Detalii: Versuri
Viziteaza: http://www.versuri-poezii.com

Pe site-ul nostru vei gasi sfaturi si cursuri excelente pentru a invata engleza pentru incepatori. Daca esti incepator in ale englezei, aici poate fi locul ideal de unde sa incepi. Urmeaza ghidurile oferite de catre expertii nostri si nu vei regreta!

Detalii: Afla cum poti invata engleza pentru incepatori
Viziteaza: http://www.englezapentruincepatori.ro

Grup Scolar Silvic Dr Nicolae Rucareanu Brasov - Site oficial Liceul Silvic Brasov

Detalii: Grup Scolar Silvic Dr Nicolae Rucareanu Brasov
Viziteaza: http://drnrucareanubv.ro/

Atestate la informatica in HTML pentru absolventii profilului matematica-informatica.Fiecare atestat dispune de documentatie, este unic, ieftin si asigura nota 10! Atestatele realizate de noi sunt de cea mai buna calitate iar pretul este cel mai bun pe care il vei gasi!Realizam si site-uri web la comanda, ocupandu-ne de tot ce este necesar pentru lansarea site-ului tau!

Detalii: Atestate Informatica HTML - 2013 | InfoWard
Viziteaza: http://www.infoward.eu

Pregateste-te pentru examenele de Economie pentru bacalaureat si admitere in invatamantul superior, alegand varianta optima: lectia online de Economie - un concept nou de pregatire, ce aduce profesorul de Economie la tine acasa (meditatii online, prin intermediul calculatorului).

Detalii: Meditatii online Economie
Viziteaza: http://lectiadeeconomie.ro

referate-gratis.ro contine referate gratuite pentru scoala, liceu, facultate, romana, engleza, astronomie, economie, compuneri, subiecte, rezolvari - referate-gratis.ro postari gratuite termen nelimitat

Detalii: REFERATE GRATIS | SCOALA | LICEU | FACULTATE | COMPUNERI | SUBIECTE | REZOLVARI
Viziteaza: http://www.referate-gratis.ro

Prima platformă de educație sexuală ?n format video ?n limba rom?nă pentru copii mari și adolescenți. Scopul nostru este să creem o generație de tineri informați, toleranți, ?ncrezători ?n sine și care pot lua singuri decizii ?n ceea ce-i privește. Temele pe care le abordăm sunt legate de: corp, sex, boli cu transmitere sexuală, contracepție, orientări sexuale și minorități sexuale, gen și stereotipuri de gen, sexul ?n dimensiunea sa legală, relații interpersonale și dragoste.

Detalii: SEXUL vs BARZA - Educație sexuală pentru copii mari și adolescenți!
Viziteaza: http://www.sexulvsbarza.ro/

Atestate la informatica pentru elevii de liceu si proiecte gasiti la noi pe site. Atestatele sunt realizate in html, word, powerpoint, oracle, javascript, mysql si sunt insotite de documentatie. Realizam la comanda atestatul de care ai nevoie.

Detalii: Atestate Informatica
Viziteaza: http://www.atestatul.ro


Siteurile de la 1 la 15 din 19    Inainte >>

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com