STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3708    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

TITLU SITE: Echipa Omenirii

DESCRIERE SITE: Echipa Omenirii este o asociatie non-profit infiintata in 2010, apolitica si neguvernamentala, a carei misiune este sa sustina unitatea familiei umane, integrarea in societate a tinerilor proveniti din mediile devaforizate, protejarea mediului, promovarea valorilor umane, educatia pentru schimbare si sanatate, sustinerea bunastarii sociale si drepturile omului. Implicarea activa in bunastarea societatii se face din iubire si respect pentru semeni, cu simtul responsabilitatii pentru efectele noastre ca oameni si membri ai familiei extinse numite omenire. Fie ca ne oferim sa activam in proiecte de sustinerea mediului, fie ca ne punem in slujba celor care au mai putin, pentru ca intr-o zi sa se poata bucura de o viata decenta, activitatile noastre se fac cu pasiune si dedicare.
PREVIEW SITE
Cuvinte Cheie Site:
asociatie non profit apolitica protejarea mediului promovarea valorilor umane

URL Site:
http://www.echipaomenirii.ro

Voturi Primite:
0Pagini Similare


Master-Shop.ro are ca scop sa va faca cunoscute oferte si reduceri, adunate de pe zeci de magazine online. Pe Master-shop.ro gasesti tot ce cauti. Economiseste bani si timp cu Master-shop.

Detalii: Master-Shop
Viziteaza: http://www.master-shop.ro

Vrei sa fii urmatoarea persoana care trece de la zeci de negi si alunite la un ten si o piele curata si delicata, negi si alunitele disparand complet in mai putin de 14 zile? Si de ce noi oamenii cu negi si alunite avem fata si corpul invadat, cand s-au gasit solutii naturale care curata pielea complet, o regenereaza si netezesc in doar 10-14 zile. Mai multe detalii pe http://www.tratament-negi-alunite.ro

Detalii: Scapi de negi si alunite in 14 zile
Viziteaza: http://www.tratament-negi-alunite.ro

Vino alaturi de noi si jocate cele mai faine jocuri cu ben 10 de pe internet,jocuri cu ben 10 gratis pe internet,super joculete pentru copii cu ben 10.

Detalii: JOCURI BEN 10 | JOCURI BEN TEN
Viziteaza: http://www.jocuriben10.us

Direct producator al produselor din marmura si granit va oferim modele la comanda in dimensiuni libere.Se poate alege din galeria noastra de modele sau la alegere executam si dupa modelul clientului la dimensiuni alese de acesta care for fi comunicate prin e-mail sau telefon.Oferta noastra mai cuprinde si 50 de litere inscriptionate si transport gratuit in toata tara.Va mai oferim placaj, lastre, vaze, felinare, poze ceramice, obiecte din bronz, precum si servicii de montaj.

Detalii: Cruci marmura si granit
Viziteaza: http://www.marmogranit.org

Cel mai tupeist site de divertisment din Romania. Colectie de videoclipuri care te socheaza, te amuza si te umple de nervi. Cea mai noua selectie de videoclipuri smechere pentru toti derbedeii din Romania.

Detalii: Derbedeul - Videoclipuri smechere
Viziteaza: http://www.derbedeul.ro

Consultanta, asistenta si reprezentarea oferita de Cabinetul de avocatura Ciprian Dinu in domeniul asigurarilor se adreseaza persoanelor care trebuie sa primeasca despagubiri din daune auto (asigurari). Prin serviciile oferite in cadrul Cabinetului nostru, va garantam obtinerea unei despagubiri corecte si complete, indiferent de tipul de asigurare din care rezulta acestea, ajutandu-va sa evitati dificultatile in obtinerea despagubirilor pe care le intampina, de multe ori, persoanele implicate in accidente rutiere, atat cele care au cauzat doar pagube materiale, cat si cele in urma carora au rezultat vatamari corporale si/sau deces. Indiferent daca vorbim despre despagubiri RCA sau despagubiri CASCO, despre daune materiale si daune morale rezultate din accidente soldate cu vatamare corporala si/sau deces, colaborarea cu noi va garanta apararea drepturilor dumneavoastra in relatie cu societatea de asigurare.

Detalii: Daune auto
Viziteaza: http://www.dinuciprian.ro

Taiyin, Arta Modelarii Feminine Cursuri saptamanale si workshop-uri de: modelare prin dans (dans chinezesc, dans oriental, dans african-tribal), modelare psiho-emotionala si nudan-alchimia interna feminina: sanatate, regenerare artafeminitatii.ro

Detalii: Taiyin, Arta Modelarii Feminine
Viziteaza: http://artafeminitatii.ro

Oferim servicii de promovare prin Google AdWords, SEO, Web Design, Tur Virtual 360 si Solutii Software.

Detalii: Web Design, Promovare SEO, Tur Virtual, Solutii Software
Viziteaza: http://www.hqtechlab.com

Firma Instalatii sanitare si termice

Detalii: Firma Instalatii sanitare si termice
Viziteaza: http://www.dariusinvest.ro

Cele mai multe anunturi imobiliare cu poza localizate pe harta de la particulari

Detalii: Imobiliare
Viziteaza: http://www.imobiliareaici.ro

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com