STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3707    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

TITLU SITE: Academia de muzica pentru copii

DESCRIERE SITE: Pregatire muzicala de exceptie pentru copii : lectii de pian, chitara, vioara, cursuri de educatie muzicala si arte ale spectacolului. Cursurile instrumentale sunt individuale si dureaza, in functie de varsta cursantilor si solicitare, 30 de minute sau o ora Cursul de educatie muzicala si arte ale spectacolului pentru copii are loc pe grupe si cuprinde urmatoarele trei arii de specialitate : - Educatie muzicala (cantec, cor, auditii si initiere in limbaj specializat) - Teatru muzical (exprimare scenica prin limbaj verbal si nonverbal) - Dans si miscare scenica (incuzand dans clasic, modern, euritmie)
PREVIEW SITE
Cuvinte Cheie Site:
cursuri copii muzica pian chitara vioara lectii pipera curs lectie pentru copii teatru dans tarif pret ore de cor profesor activitati

URL Site:
http://www.musicacademy.ro

Voturi Primite:
1Pagini Similare


Sunbelt Software va ajuta sa protejati retelele cu cele mai bune produse de securitate, care sunt usor de administrat si fac economii considerabile.

Detalii: Afla cat de ineficient este antivirusul pe care il ai instalat
Viziteaza: http://www.sunbeltsoftware.ro

Gradinita Happy Tree asigura un climat primitor si deschis prin organizarea mediului educational c?t mai eficient si stimulator.Grupele noastre de studiu cuprind intre 10 si 12 copii de la 1 an- 10 luni si 7 ani.

Detalii: Gradinita Happy Tree
Viziteaza: http://www.gradinitahappytree.ro

Furnizor de software la comanda, precum si de programe proprii de gestiune buget pentru companii (Budget Watch), management de proiect (Time Report) si de aplicatii tip miniCRM, la preturi de criza.

Detalii: ITCC - Solutii software la cheie
Viziteaza: http://www.itcc.ro

iasi-news.ro se doreste a fi un ziar online cu stiri atat locale cat si nationale si internationale. iasi-news.ro | Stiri online | Ziar online | Portal de stiri: politic, eveniment, administrativ, economic, monden, business.

Detalii: Iasi-News.ro | Stiri online | Ziar online | Portal de stiri
Viziteaza: http://www.iasi-news.ro

Apartamente Rahova: Va vom tine la curent cu cele mai noi oferte aparute in piata referitor la inchirieri si vanzari apartamente noi in Rahova, vanzari case, vile si terenuri in Rahova. Va asteptam.

Detalii: Proiecte rezidentiale Rahova
Viziteaza: http://www.apartamente-rahova.ro

True SEO Experts at SEO Web World provide SEO Services

Detalii: SEO Web World provides SEO Services via its real SEO experts
Viziteaza: http://seowebworld.com

Rochile de ocazie sunt la mare cautare pentru orice eveniment important din viata fiecaruia. De obicei sunt lungi, extravagante, frumoase si scumpe. Noi pe acest blog vom discuta despre aceste rochii de ocazie pe care le veti putea cumpara din magazinele cu rochii de ocazie.

Detalii: Rochii de ocazie
Viziteaza: http://rochiideocazie.in

Colectivul Rommac este preocupat permanent de sanatatea consumatorilor si a mediului inconjurator. Pentru aceasta, echipa Rommac utilizeaza un proces tehnologic complet automatizat care asigura siguranta alimentara a produselor cu respectarea normelor europene in domeniu.

Detalii: Cereale dietetice
Viziteaza: http://www.rommac.ro

Distribuitor unic de colectii cu magneti, brelocuri, cani si alte obiecte de cadouri din Marea Britanie, vine pe piata romaneasca oferind gratuit sisteme de expunere eficiente si atractive.

Detalii: Distribuitor magneti, brelocuri, cani si alte obiecte
Viziteaza: http://www.zoltyd.ro

Va asteptam cu drag la Yellow Place in mall-ul Vitantis Bucuresti. Am amenajat cu dragoste si grija un loc de joaca pentru copii de la 6 luni la 12 ani, un spatiu pentru petreceri si un spatiu dedicat jocurilor linistite si activitatilor creative. Yellow Place loc de joaca si petreceri pentru copii Centrul Comercial Vitantis, Sos. Vitan-Barzesti nr.7A, sector 4, Bucuresti www.loc-de-joaca.ro

Detalii: Yellow Place loc de joaca si petreceri pentru copii
Viziteaza: http://www.loc-de-joaca.ro

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com