STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3709    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Rezultatele Cautarii:

OTOPLASTIA : este o procedura la care apeleaza persoanele care au o problema legata de aspectul inestetic al urechilor (deformare, inegalitate) in urma careia acestia isi schimba infatisarea si isi recapata increderea in sine.Otoplastia nu modifica capacitatea auditiva.Scopul interventiei este acela de a imbunatati cat mai mult posibil aspectul fizic si estetic al urechilor,ele urmand a se armoniza cu celelalte trasaturi ale fetei.Otoplastia este necesara la ambele urechi pentru a obtine o infatisare simetrica.Otoplastia mai necesita in anumite cazuri posibile interventii si asupra altor regiuni ale fetei pentru a-I reda aspectul armonios.Anestezia este locala sau generala, doar la cererea pacientului.Majoritatea pacientilor recurg la anestezia locala deoarece aceasta nu necesita internare si in acelasi timp nu este dureroasa.Durata interventiei este de aproximativ doua ore, in functie de de la caz la caz.Inciziile se fac in spatele urechii si nu vor fi vizibile.Post-operator urechile vor fi pansate si vor ramane astfel timp de cateva zile.Trebuie evitat dormitul pe partile operate.Mai trebuie evitat orice factor extern care poate duce la rezultate nedorite ( socuri, lovituri externe ).Timp de 5-7 zile se vor administra antibiotice si antiinflamatoare si antialgice;trebuie aplicata o bentita protectoare pentru a sustine urechile in pozitia dorita;pacientii trebuie sa revina la control periodic.Riscurile sunt minime, dupa vindecarea completa va ramane o usoara urma;deoarece inciziile se afla chiar in pliul din spatele urechii, ea va fi aproape invizibila.
In vindecarea bolilor cardiovasculare, Panactive Oliven Blatt este produsul pentru care iti bate inima
Clinica hemoroizi specializata in tratament pentru vindecarea bolii hemoroizi fara operatie dispunand de o echipa medicala de top alcatuita din medici specialisti cu experienta in tratamentul de hemoroizi.
Tratament cancer pentru vindecarea cancerului
Această pagină a fost concepută, ca ?ntr-un singur loc, toată lumea să-şi găsească vitaminele de care are nevoie, de exemplu: seruri minerale şi alte suplimente alimentare necesare organismului zi de zi. ?n cazul ?n care sunteţi bolnav (suferiţi de artrită, boli pulmonare, osteoporoză, etc), ne străduim să vă oferim alternativa cea mai bună pentru vindecarea Dumneavoastră.
Site-ul nostru este dedicat persoanelor cu acnee si cosuri. Aici vei gasi articole care iti vor arata tipurile de acnee si cosuri, precum si tratamentele recomandate pentru vindecarea acesteia. Fa un pas pentru vindecarea acneei acum!
Activitatea noastra de tratamente de recuperare fizica este impartita in doua categorii: vindecarea prin bioenergie si kinetoterapia, sau gimnastica medicala.
Farmacologia este un domeniu comun pentru doctori si farmacisti. Se preocupa cu medicamentele, principala preocupare este vindecarea pe baza de medicament, terapii prin medicamente. Prosolution cerceteaza medicamentele utilizate in medicina.
Bine ati venit la clinica stomatologica Advanced Gentle Dentist (AGD), prima clinica stomatologica Laser de tip "one-stop" care ofera servicii si tratamente stomatologice integrate: Estetica Dentara, Preventie si Profilaxie, Implantologie, Chirurgie, Protetica, Endodontie, Paradontologie, Ortodontie, Pedodontie. Stomatologie fara DURERE prin InhaloSedare! Transforma anxietatea dentara intr-o stare calma si relaxanta! Advanced Gentle Dentist a investit pentru dvs. in cea mai moderna tehnologie dentara existenta intr-un cabinet stomatologic din Bucuresti. Stomatologia laser: Fara Freza si Fara Durere reprezinta apogeul in ingrijirea sanatatii orale. Procedurile minim-invazive includ terapia laser parodontala - cea mai eficienta alternativa la interventiile chirurgicale obisnuite ale gingiei si sterilizarea canalelor cu laserul. Tratamentul si vindecarea sunt mult mai rapide, nu necesita anestezie si nu exista risc de contaminare incrucisata. Disclaimer: Informatiile furnizate in acest site NU inlocuiesc consultatia medicala. Pentru a afla mai multe lucruri despre procedura stomatologica sau daca aceasta este potrivita pentru cazul dvs. va invitam sa ne vizitati la Clinica Stomatologica Advanced Gentle Dentist din Bucuresti. Contact: +40723.726.125 / +4031.805.90.27 sau email: contact@gentledentist.ro pentru o consultatie individuala GRATUITA!

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com