STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3709    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Rezultatele Cautarii:

Apartamente cu 2 si 3 camere in Cartierul Latin Residence situat in Prelungirea Ghencea la preturi promotionale.Nou! Cartierul Ciresar va pune la dispozitie garsoniere si apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere in blocuri noi finalizate in 2014.Blocurile sunt realizate din beton armat si caramida, construite cu materiale de cea mai buna calitate, izolate termic cu polistiren de 100 mm.Pentru a cere mai multe detalii sau a viziona apartamentele si garsonierele va rugam sa contactati biroul dezvoltatorului la numarul de telefon: 0767 472 450 persoana de contact fiind domnul Cristian Popa.
Apartamente noi in blocuri din poiecte rezidentiale din drumul taberei, prelungirea ghencea, berceni, banease, titan, militari, tineretului, crangasi
Compania noastra este specializata cu vanzarea terenurilor in zona de vest a capitalei.
Proiectul Avangarde Rezidential imbina intr-un mod armonios luxul unui imobil cu pret social de achizitie. Intregul ansamblu de apartamente din Ghencea, se doreste a fi o imbinare perfecta intre luxul cotidian oferit de un imobil cu o inaltime redusa cu un numar mic de vecini si un pret social, accesibil.
Complex Auto Wash DeLuxe - Spalatorie Auto, Service, Tuning, Restaurant, Pizzerie si Coafor. (vis-a-vis de Stadionul Ghencea)
Pret accesibil, apartamente ieftine Caseapartamente.ro Case ieftine, seriozitate si calitate. Multumirea cumparatorilor ne-au adus si alti clienti. Complex situat in strada Prelungirea Ghencea. Finalizarea constructiei la sfarsitul lui octombrie 2012.
Cabinet Veterinar NON-STOP SORRISO-MIO Deschis in SECTORUL 6, va pune la dispozitie urmatoarele: Consultatii, Tratamente, Analize, Ecografie, Chirurgie, Ortopedie, Oftalmologie, Frizerie FELINA SI CANINA, Detartraj cu Ultra Sunete, Diete. Accesibil pentru zonele: GHENCEA, DRUMUL TABEREI, 13 SEPTEMBRIE, RAZOARE, MILITARI, PANDURI si nu numai.
Antiseismic Residence West, este un complex de 16 bloculete cu regim de inaltime P+3ET, situate pe Str. Toamnei din Prelungirea Ghencea, in imediata vecinatate a Cartierului Latin.
Inchiriez in GHENCEA camere in vila, cu baie comuna (100E) ,cu baie individuala (150E) ,garsoniera (180E) mobilate(parket, pat, saltea, sifonier, noptiera, masa TV, birou, televizor, cuptor cu microunde, servicii de tv prin cablu si internet, gresie, faianta, cada, ghiuveta, wc, masina de spalat, frigider) cu incalzire pe GAZ (calorifere), baie cu DUS, WC, CADA.Pentru detalii - 0766616996 ; http://www.chiriex.ro ; camerechirie@gmail.com

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com