STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3708    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Rezultatele Cautarii:

Betonul amprentat reprezinta solutia ideala pentru inlaturarea neajunsurilor pavajelor clasice. Situl nostru contine informatii si articole referitoare la pavaje, beton amprentat si beton elicopteizat, o galerie de imagini si lucrari executate, precum si datele de contact.
Peste 15 ani de experienta ?n domeniul pardoselilor de beton, pardoseala,pavaj (at?t interior c?t si exterior) decoratiuni ?n beton prin culoare, slefuire, marcare etc, toate mentin?nd costurile la un nivel deosebit de economic.
Este un site care contine informatii despre beton amprentat, preturi si imagini referitoare la montajul betonului elicopterizat. Puteti regasi si datele de contact si modelele de beton imprimat si beton amprentat.
Suntem o echipa tanara de profesionisti, ce vine in ajutorul dumneavoastra cu o oferta de servicii complete ca placare beton amprentat, placare beton polimer, beton elicopterizat servicii de zugraveli, etc.
Prezentare SC PAVIMAX SRL, portofoliu de clienti si mare experienta de lucru pentru lucrari de pardoseli industriale, pardoseli civile si elicopterizate, pardoseli din beton armat, rampe antiderapante, trotuare din beton armat, turnari piste, canale beton armat, sape elicopterizate semi-ude, taierea si sigilarea rosturilor de dilatare, pardoseli din beton elicopterizat.
Specialisti in pavaje decorative executam amenajari din beton amprentat in cele mai diverse modele si culori care imita la perfectie piatra de rau, caramida, dalele, roca, gresia si chiar lemnul. Executie rapida, durabilitate, preturi corecte si calitate foarte buna. Betonul amprentat este estetic si modern atat pentru amenajarea zonelor rezidentiale (pardoseli, alei, curti interioare, trotuare, borduri de piscine), cat si a centrelor comerciale si turistice, targurilor, hotelurilor, teraselor, pietelor, parcurilor, drumurilor de acces, parcarilor, statiilor de benzina sau oricarui alt tip de suprafete.
Pardoseli industriale in Tulcea de la Pavimax SRL. Executam pardoseli din beton elicopterizat, sape mecanizate si rampe din beton in Tulcea dar si in alte judete. Raport optim calitate/pret, rapiditatea executiei lucrarilor si un grad ridicat de calitate
Pardvest este o societate cu capital privat avand ca domeniu de activitate realizarea de pardoseli industriale, beton amprentat, rasini epoxidice, restaurarea pardoselilor deteriorate si comercializarea de materiale si utilaje specifice.
Ledali - Pardoseli Industriale Oradea, Bihor. Executăm pardoseli elicopterizate, pardoseli epoxidice, turnare şi finisare planşee, beton amprentat, şi alte servicii.
Betonul amprentat (imprimat) este un material de constructie compozit, obtinut printr-o tehnologie speciala, care contine agregate, ciment, coloranti, aditivi, fibre elastice si apa, fiind pus ?n opera prin imprimare cu ajutorul unor matrite care copiaza aspectul si forma pietrelor naturale, a rocilor minerale, a caramizii, sau chiar a lemnului.
Betonul Amprentat se poate executa oriunde se poate turna beton, rezultatul fiind unul exceptional. Cu ajutorul tehnicilor moderne, echipei de profesionisti si a calitatii materialelor, suprafetele obtinute au o durabilitate care depaseste oricare alte forme de pavaj, aspectul dorit, culoarea preferata, de fiecare data obtinindu-se un rezultat unic. Privirea va fi fascinata de efectele deosebite ale pavajelor amprentate, similare invechirii pietrelor, culorilor acestora, nervurilor si crapaturilor asimetrice naturale.
Betonul amprentat se obtine prin utilizarea unor materiale speciale, cum ar fi culoarea cu agregate de cuartz care este disponibil ?ntr-o gama larga de culori din suprafata de beton formand un strat 100% rezistent la actiunea razelor ultraviolete.Suprafata astfel obtinuta este acoperita cu un strat de lac acrilic, care, dupa uscare produce un film stabil incolor actiunea razelor ultraviolete, cu o rezistenta mare la actiunea apei, uleiurilor si acizi.
Betonul amprentat (sau imprimat) este un material de constructie compozit, obtinut printr-o tehnologie speciala, care contine agregate, ciment, coloranti, aditivi, fibre elastice si apa, fiind pus in opera prin imprimare cu ajutorul unor matrite care copiaza aspectul si forma pietrelor naturale, a rocilor minerale, a caramizii, sau chiar a lemnului
Cunoscut si sub numele de pardoseli industriale , acest tip de beton este folosit in special in zonele cu trafic foarte mare . Executat in diferite culori si lucios asemenea unei oglinzi , acest tip de beton impresioneaza de fiecare data prin rezistenta demonstrata . Este perfect pentru mall-uri , fabrici , parcari ale supermarket-urilor , supermarket-uri, garaj , fabrici etc .
Betonul elicopterizat se deosebeste de celelalte tipuri de pardoseli prin aspectul sau tip oglinda , dar mai ales prin rezistenta conferita de sapa de beton crud destul de groasa .
Firma de constructii executa tencuieli si sape.Personalul nostru este calificat si are o experienta de peste 10 ani in domeniul finisajelor mecanizate.Avem preturi foarte avantajoase la tencuieli si sape mecanizate si discounturi la lucrari mari.

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com