STATISTICI DIRECTOR WEB:       Site-uri inscrise: 26134    |    Site-uri nevalidate inca: 3708    |    Site-uri partenere: 356

director web
trafic exchange autosurf !!! NOU !!!     QuickLink.ro - Autosurf / Trafic Exchange
Mareste numarul de vizitatori pe site-ul tau prin sistemul nostru de trafic exchange(autosurf). Poti obtine sute de vizite pe site chiar din prima zi! Inscrie-te, Navigheaza, Aloca din credite ... NIMIC MAI SIMPLU!

PRIMII 50 DE MEMBRI INSCRISI PRIMESC 500 +1000 CREDITE BONUS !!!
director web

Rezultatele Cautarii:

Va oferim: Usb token(pastrare parole, pastrare certificate digitale, pastrare semnatura electronica), otp token(dispozitiv de tip one time password), Smartcard SLE4442, Java Smartcards,.Net Smartcard, PKI Smartcards, Cititoare de smartcarduri.
Case de marcat si cititoare coduri de bare la preturi optime prin intermediul magazinului virtual casemarcatonline.com Puteti achizitiona case de marcat, consumabile, cititoare coduri de bare si imprimante coduri bare prin intermediul nostru.
Firma noastra, SC INITA 1996 SRL va pune la dispozitie modele variate de case de marcat, cantare electronice, echipamente cod bare, touchscreen etc. la preturi accesibile
Rofiscal.ro - InterInvest&Services ofera o gama larga de programe integrate, destinate sa va ofere un control sporit asupra unitatii, cat si pentru a imbunatati eficienta si rentabilitatea afacerii. Impreuna cu programele si echipamente de calitate dedicate restaurantelor. Rofiscal.ro ofera servicii profesioniste de service si garantie.
Casefiscale.com ofera solutii fiscale de orice complexitate la cele mai bune preturi. Casefiscale.com ofera solutii profesionale de marcaj si se ocupa de obtinerea numarului fiscal, fiscalizarea caselor de marcat fiscale si a imprimantelor fiscale, instruirea personalului si introducerea produselor in memoria aparatelor.
Site de prezentare a firmei SC ECR DISTRIBUTION SRL, distribuitor autorizat de case de marcat fiscale in Timisoara, precum si al altor echipamente periferice: cititoare coduri de bare, cantare electronice, imprimante pos, touchscreen, etc.
Citeste orice cod de bare cu AutoID! Imprima-le cu imprimanta de coduri de bare potrivita! Suna la +40.731-AutoID si vom fi mai mult decat bucurosi sa-ti oferim cea mai buna solutie pentru identificarea si automatizarea citirii si printarii codurilor de bare.
Furnizor de echipamente fiscale si solutii integrate de vanzare si gestiune case de marcat fiscale imprimante fiscale POS cititoare coduri de bare cantare electronice imprimante etichete sertare de bani consumabile role casa de marcat etichete
Case de marcat fiscale. Societatea noastra comercializeaza case de marcat, cititoare coduri de bare si consumabile, dar deasemenea oferim si servicii de software in sistem online.
Companie specializata in importul si distributia de produse IT, unul dintre principalii jucatori de pe piata romaneasca. Magazin online de echipamente IT, accesorii si consumabile. In gama de produse: calculatoare desktop si laptopuri, monitoare, imprimante, multifunctionale, copiatoare, medii de stocare diverse - CD, DVD, casete, carduri, HDD externe, cititoare etc - consumabile originale, accesorii de calitate, echipamente de birou.
Constalaris, firma importatoare de case de marcat , cantare electronice, cititoare coduri de bare, monitoare touch-screen, POS-uri si alte accesorii.
Comercializam sisteme POS, echipamente POS, solutii POS, cititoare coduri de bare, sisteme touchscreen, pagere, infochioscuri, sertare de bani, scanere coduri de bare, verificatoare de pret, software horeca.
Magazin online de interfete diagnoza auto computerizata, testere auto compatibile ODB 2, EOBD, OBD 1, cititoare de coduri dar si alte instrumente auto precum cititoare de coduri sau carcase chei auto. Suntem importatori directi pentru majoritatea instrumentelor si interfete de diagnoza auto.
Firma noastra va ofera case de marcat, cantare electronice, sertare de bani, cititoare de coduri de bare,imprimante fiscale si softuri performante la preturi accesibile. De asemenea va punem la dispozitie contracte de service pentru linistea si confortul dvs.
Magazin online de case de marcat, cantare electronice, cititoare coduri de bare, imprimante, POS-uri, Monitoare Touch Screen, sertare de bani, masini de numarat bani, consumabile si role, terminale de inventariere.
Va ofera o gama completa de aparatura fiscala si non fiscala marca ACLAS la preturi accesibile. Solutii complete , case de marcat fiscale, cantare electronice comerciale, sisteme pos, cititoare coduri de bare, monitoare touchscreen, soft si programe de gestiune. Vezi oferta completa pe Aclas.ro
Va ganditi sa deschideti o afacere? Aveti deja un business si doriti o gestionare cat mai exacta a activitatii dvs? Indiferent in care varianta va incadrati, Case de marcat ieftine are solutiile fiscale potrivite pentru dvs. Oferta variata de produse pe care le comercializam, va ofera case de marcat ieftine, compatibile cu software de gestiune si vanzare. Nu in ultimul rand, puteti conecta la case de marcat, cititoare coduri de bare, sertare de bani sau cantare electronice.
ZEUS SERVICE este importator direct pentru cea mai mare parte a produselor comercializate: case de marcat , cititoare coduri de bare, etichetatoare de preturi, cantare electronice, sertare pentru bani, sisteme POS.
Accesati catalogul de produse pentru a va informa in privinta fiecarui echipament. Va economisim timp si bani in doar cateva minut. Nu ezitati sa ne contactati pentru livrari imediate sau detalii suplimentare.
POB Soft ofera o gama variată de soluții hardware Slatina și software Slatina pentru gestionarea și promovarea afacerii dumneavoastra: Soluții software pentru magazin, Soluții software pentru restaurant, sisteme pos, monitoare touchscreen, case de marcat, cititoare coduri de bare, cantare electronice, imprimante note de plată, sertare de bani, etichetator, cititoare carduri magnetice, role h?rtie termică, asistență și mentenanță

All right reserved.

Dirpedia - Directoare Web Romanesti director web, promovare, seo Valid XHTML 1.0 Transitional


QuickLink.ro - Director Web Romanesc cu transfer de Page Rank
Site gazduit de XTservers.com